Paardenzadels innoveren, kan dat?

Graziozo, een nieuwe speler in deze branche laat dat zien met een Horse Product van het jaar 2018 Award! Professionals op gebied van dressuur hebben hun krachten gebundeld en samen met Rokatec als leverancier een lijn met paardensportproducten gelanceerd.

 

Het maken van een hoogwaardig zadel vraagt vakmanschap en aandacht. Beide factoren zijn onmisbaar voor het goed vervaardigen, en heel belangrijk, het goed onderhouden van een zadel. Graziozo heeft een unieke formule om het perfecte zadel te kunnen leveren. Een professionele ruiter komt persoonlijk vooraf het zadel op locatie aanmeten. En na een vaste periode wordt op dezelfde professionele wijze het zadel gecontroleerd en afgesteld.

De zijkant van een Graziozo zadel
De vervangbare Insertz van Graziozo in Italiaanse stijl
De vervangbare Insertz van Graziozo in zwart met Swarovski stenen
De vervangbare Insertz van Graziozo in blauw met Swarovski stenen

De unieke Insertz®

Een unieke eigenschap van de Graziozo zadels is de vervangbare Insertz® in de lepel (dit is de achterzijde van het zadel). De Insertz® is een fraai vormgegeven element dat eenvoudig kan worden toegevoegd aan het zadel. Zo kan iedere gebruiker een eigen stijl kan creëren. Om deze oplossing te realiseren heeft Rokatec een innovatieve manier van bevestigen bedacht. Door slim gebruik te maken van magnetische platen is een stevige verbinding gegarandeerd die tegelijkertijd eenvoudig weer is los te maken.

Met hoge kwaliteit zadels en een complete lijn met hoofstellen, teugels en bijbehorende producten is Graziozo een unieke speler in de paardensport.

Lees meer over Graziozo in het blad Dressuur