High-end KNO behandelunits

LED design verlichting van de Entermed Futurent 3

Wat maakt een behandelunit van een KNO arts goed of niet goed? Wat zijn net die verschillen die het beter maken? Jan Steven, CEO van de firma Entermed, is geen onbekende op dit gebied. Al meer dan 20 jaar levert Entermed wereldwijd hoogwaardige KNO behandelunits. Maar het moment is gekomen voor een herontwerp van de Futurent

Bewaren

Wat maakt de Futurent zo uniek maakt t.o.v. andere units?

De Futurent onderscheidt zich in ergonomie, gebruiksgemak en moderne uitstraling. Daarnaast is het ontwerp flexibel en modulair uit te breiden. Met een zeer uitgebreide functionaliteitenpakket is dit echt een high-end-product.

Waar ontstond de noodzaak om het huidige ontwerp toch grondig te herzien?

De wet en regelgeving ontwikkelen continue. Daarnaast is het een trend dat nieuwe behandelkamers steeds kleiner worden. Dus de nieuwe hygiëne eisen en veranderingen in de beschikbare ruimte heeft er toe geleid dat we naar iets nieuws moesten.

…gezonde weerzin tegen ontwerpbureaus

Hoe zijn jullie bij Rokatec terecht gekomen? We kenden elkaar nog niet.

We zochten naar een bedrijf dat meer kon bieden dan alleen ontwerpen. We zijn gaan zoeken in de markt, met een gezonde weerzin tegen ontwerp bureaus, en zo zijn we bij Rokatec terecht gekomen.

Wat heeft Rokatec bij kunnen dragen aan de nieuwe Futurent?

Rokatec heeft het functionele concept dat wij in gedachten hadden vertaald naar een modern ontwerp dat goed aansluit bij de behoefte die wij hadden. Met deze aanzienlijk compactere behandelunit beschikken wij weer over een toekomstbestendig product.