Go4Dry: een innovatieve schoenendroger met allure

Ons land staat bekend om zijn molens, tulpen, onze expertise op het gebied van waterbestrijding, maar ook om de vele regenbuien. Outdoor sporters krijgen regelmatig te kampen met natte schoenen, iets dat niet alleen irritaties met zich meebrengt maar ook de schoenen kan aantasten.

Het snel drogen van natte schoenen is essentieel om de kwaliteit van de schoen te behouden. Tevens zijn natte schoenen de ideale plek voor bacteriën en schimmels die zorgen voor onaangename geuren.

Eenvoud...

De Go4Dry schoenendroger speelt in op dit probleem en droogt schoenen snel door warme lucht door de schoen te blazen. Bacteriën en schimmels worden bestreden door ozon-technologie, waardoor de schoenen altijd fris zullen blijven ruiken. Door de twee speciaal ontwikkelde droog-programma’s is de schoenendroger niet alleen te gebruiken voor sportschoenen, maar ook voor alledaagse- en leren schoenen. De gecurvde opklapbare schoendragers zorgen ervoor dat alle schoenen eenvoudig geplaatst kunnen om vervolgens met één druk op de knop gedroogd te kunnen worden! Wanneer het programma is afgelopen is de schoenendroger makkelijk in te klappen, op te bergen en mee te nemen.

en passie

De Go4Dry is met veel zorg en passie ontwikkeld door Rokatec, zodat het product perfect aansluit op de wensen van de gebruiker en de kwaliteit van de schoen gewaarborgd wordt. Doordat 3D-print technologie binnenshuis aanwezig is, was het ontwikkelen van prototypes en het doen van tests snel en effectief. Het gaf de mogelijkheid de schoenendroger te ontwikkelen tot een hoogstaand product met een lage kostprijs, dat ook wordt geproduceerd en geassembleerd door Rokatec. Daarbij komt het product niet alleen functioneel is, maar ook een echte eyecatcher door het unieke gestroomlijnde design.

Go4Dry heeft al de aandacht getrokken van meerdere grote organisaties, zij zien Go4Dry als een innovatieve oplossing voor het natte-schoenen-probleem met aanzienlijke verbeteringen ten opzichte van bestaande oplossingen.

Wil u ook van uw natte en geurende schoenen af? Go4Dry!