Feestelijke opening nieuwe pand

Met een feestelijke bijeenkomst is het nieuwe pand van Rokatec officieel geopend. Rokatec is op hetzelfde industrieterrein gebleven, maar we zijn helemaal naar de rand verschoven naar adres Landzigt 36.

Rokatec was genoodzaakt om een duurzame oplossing te vinden voor de toenemende behoefte naar extra ruimte voor de assemblage en voor het magazijn. Door de stijgende groei van het bedrijf is gekozen om een nieuw pand te laten bouwen dat volledig aansluit bij de behoeften van Rokatec. Door de mogelijkheden die dit nieuwe pand biedt kan het bedrijf een nieuwe stap maken om verder te professionaliseren. De architect heeft met de no-nonsense industriële look een duidelijke afspiegeling gemaakt van de vergelijkbare werkwijze die Rokatec prefereert. Hier kan de architect u meer over vertellen.

In ons nieuwe pand beschikken we over een groot magazijn en een ruime assemblagefaciliteit waardoor we de producten op een professionele wijze kunnen samenstellen. Verder is het pand in het algemeen ingericht op groei zodat we in de toekomst in de volle breedte kunnen uitbreiden.